Stoelyoga

Jong of oud, stoelyoga is voor iedereen goed. Stoelyoga is enerzijds geschikt voor mensen met chronische pijn en anderzijds voor iedereen die voor studies of werk lange uren aan een bureau of achter het stuur zit.  Stoelyoga is een milde yogavorm en helpt je bij de bewustwording van de nadelen van het langdurig zitten. Bij stoelyoga gebruik je een stoel als steunmiddel. Stoelyoga is heel laagdrempelig en bestaat uit milde oefeningen op en rond de stoel.

Een les bestaat een opwarming, verschillende oefeningen met de stoel en een eindmeditatie. De oefeningen zijn aangepast op jouw maat: van mild tot pittig of zelfs een tikkeltje uitdagend. Er is veel aandacht voor een correcte zithouding en ademhaling. De bewegingen uit de les kan je thuis, op het werk of op school integreren in je bezigheden. Elke dag tien minuten stoelyoga levert al een gezondheidsvoordeel op.

De lessen worden gegeven door Nathalie van YogaGroentjes. Nathalie geeft gevarieerde yogalessen en hecht tijdens haar lessen veel belang aan de juiste uitlijning van het lichaam en een diepe buikademhaling. Als een houding niet lukt of pijn doet, biedt ze je alternatieven aan. Ze laat houdingen uit verschillende yogascholen aan bod komen zodat yogi’s kunnen proeven van de immense rijkdom van yoga. Nathalie is mama van twee bloeiende tieners. Ze houdt van moestuinieren, vandaar de naam YogaGroentjes. Meer yoga en meer groentjes maken van de wereld een warmere en gezondere plek. Nathalie volgde een teacher training bij Yogaloft in Gent en een online stoelyoga cursus. Ze blijft zich verder verdiepen en laat zich graag verwonderen door yoga.

Je kan stoelyoga volgen bij Manuwell op woensdag- en zaterdagvoormiddag

Nieuwe lessen stoelyoga vanaf september 2021!

Voor een reeks van 5 lessen betaal je €50

Heb je nog een vraag? Of heb je interesse en wil je inschrijven?

Mail Nathalie via yogagroentjes@gmail.com of sms/bel op het nummer 0479 29 27 55.
Alle info op: www.yogagroentjes.be