Tip van de maand

September - Kurkuma met zwarte peper, het ideale duo voor je gewrichten

Kurkuma wordt slecht opgenomen door het lichaam. Daarom is de combinatie met zwarte peper van het grootste belang, want het pittige bestanddeel van zwarte peper – de piperine – zorgt voor een twintigmaal betere opname(1) om je spieren en gewrichten soepel te houden(2), geheugenverlies tegen te houden(3), depressieve klachten te verlichten(4) of je lever te beschermen(5).

Juli - Wandel mee met de '100 Km Covid Challenge powered by Dodentocht'

Ongetwijfeld was je je al sportief - of mentaal ;) - aan het voorbereiden op je deelname aan 100Km Dodentocht. Je keek waarschijnlijk al reikhalzend uit naar het tweede weekend van augustus om te starten aan 100Km Dodentocht. Maar daar stak het coronavirus een stokje voor. Door het annuleren van 100Km Dodentocht viel ook voor jou een sportieve uitdaging weg. Maar dan komen wij met goed nieuws: vanaf 1 juni 2020 kan je je inschrijven voor 100Km Covid Challenge powered by Dodentocht.

December - Vanaf 11 februari 2020 moet je 112 bellen!

Binnenlandse Zaken voert vanaf 11 februari volgend jaar een keuzemenu in voor noodoproepen. Wie dan het noodnummer 112 of 101 belt voor dringende hulp, krijgt een keuzemenu en zal moeten kiezen of hij de brandweer, een ziekenwagen of de politie nodig heeft. Volgens de christelijke vakbond (ACV) is zo'n keuzemenu alleen maar een manier om het personeelstekort aan te pakken en dat kan niet.

Pages