Core meets Yoga

Core meets yoga is verbindend bewegen in kleine groepjes als middel tot zelfzorg om kracht op te bouwen, om te groeien en bovenal plezier vinden in samen bewegen.
Rekening houdend met je lichaam groei je in de bewegingen in een sfeer van plezier samen met anderen.

Ook dit voorjaar worden er terug lessen aangeboden door onze enthousiaste lesgeefster Els Lietaert.

  • Reeks 1 (19u15 tot 20u15): zachte, milde core meets yoga
    Deze lessen werken vooral rond pure yoga met focus op nek, wervelkolom en bekken: oefeningen in een flow ter ontspanning van de nekspieren, het openen van de schoudergordel, relaxatie van de onderrug, het soepel houden van de wervelkolom en het stretchen en versterken van de psoasspier.
    Voor ieder die wil bewegen op een zachte, milde manier, die zijn lichaamsbewustzijn wil vergroten, die wil vertragen en ontspannen!
  • Reeks 2 (20u30 tot 21u30): steviger core meets yoga
    Deze lessen werken vooral rondcore stability training in combinatie met dynamische yoga: een intensievere oefeningenreeks waarbij de aandacht ligt op het versterken van arm, been, rug en buikspieren. De core oefeningen gaan door op muziek in circuitvorm. De yoga brengt ons evenwicht en focus met balans en ademhalingsoefeningen.
    Voor ieder die zijn lichaam wil laten werken, waardoor de gedachten stilvallen en er ruimte ontstaat, zowel fysiek als mentaal!

De lessen steeds door op maandagavond, in groepspraktijk Manuwell.
Ze gaan van start begin september.

Heb je interesse? Schrijf je dan snel in voor deze lessen via luc.els.moyaert@skynet.be of bellen naar 0473/18.25.44